dinsdag 3 februari 2015

Verliefd op Valentijn

Eindelijk is het dan zo ver! De cover van 'Liefde en andere ongemakken', de verhalenbundel die op Valentijnsdag 2015 verschijnt, is onthuld. En wat is het een plaatje! Ik ben helemaal trots dat ik met mijn verhaal 'Verliefd op Valentijn' in deze bundel mag staan. Samen met topauteur Lily Frank en nieuwkomers voor de Tinteling Romance, Flore Zon en Viola Bos.



Ik heb de andere verhalen in de bundel al gelezen en ze zijn stuk voor stuk grappig, sexy en heerlijk om bij weg te dromen. De vrouwen zijn stoer, modern en nemen het heft in hand, ook al zijn die handen soms wel heel erg onhandig. De mannen zijn nog stoerder, lief, attent en heel sexy!

Liefde en andere ongemakken staat bol van de ongemakkelijke situaties, vooroordelen en verkeerde aannames. Gelukkig maar dat de liefde alles kan overwinnen.

Ben je benieuwd waar Verliefd op Valentijn over gaat? Lees dan snel verder:

Kraamhulp Merel krijgt het in Verliefd op Valentijn wel heel erg warm van Fabian, de papa van baby Valentijn. Natuurlijk is haar verliefdheid onmogelijk, niet alleen is Fabian net vader geworden, zijn vrouw Sanne is ook nog eens bloedmooi en ontzettend lief. En Merel heeft een hekel aan vreemdgangers, ze heeft van dichtbij gezien hoe allesvernietigend ontrouw in een relatie kan zijn. Toch blijven haar gevoelens voor Fabian haar in de weg zitten. Zeker als hij haar kust... En aangeeft haar te willen...

Een baby doet je hart smelten, een sexy vader doet je hart sneller kloppen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten